Algen Peeling Décaar

ALGEN PEELING DÉCAAR

De Décaar Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algenpeeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

De Algenpeeling is biologisch en 100% veilig! De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Normaal gesproken doet de huid er 28 - 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de Décaar Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Anders dan bij andere peelings, werkt de Décaar Algenpeeling van binnen naar buiten, het verdund de huid dus niet! De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe frisse cellen. De Décaar Algen peeling is geschikt voor de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces. Behandelprijs €95