ELEMENTS OF NATURE by DR.GRANDEL

ELEMENTS OF NATURE ecomade by DR.GRANDEL

FILOSOFIE

ELEMENTS OF NATURE voldoet aan alle eisen die aan de moderne , hoogwaardige en bijzonder irritatievrije verzorging worden gesteld en verenigt daarbij op unieke wijze natuur, traditie en werking.

ELEMENTS OF NATURE is vrij van parabenen, kleurstoffen, synthetische geurstoffen, PEG's, ethanol en siliconen.

Dankzij de zorgvuldige samenstelling uit plantaardige werkzame en verzorgende stoffen, tevens rekening houdend  met de actuele wetenschappelijke kennis ontstaan er innovatieve, moderne en werkzame producten. Bij de kwalitatief zorgvuldige selectie van de plantaardige werk-en grondstoffen voor ELEMENTS OF NATURE spelen ecologische standpunten en optimale irritatievrijheid de belangrijkste rol. De fantastisch fijne structuren zijn bijzonder indrukwekkend en in deze vorm uniek bij de natuurcosmetica. 

WERKSTOFCONCEPT

EPIGRAN van DR.GRANDEL, de multiactieve essence uit de tarwekiem, vormt het hoofdbestanddeel van deze serie, omdat het als geen andere werkstof natuurlijkheid, traditie en werking verenigt. Deze kostbare tarwekiemessence bevat talrijke secundaire plantenstoffen, vitaminen, minerale stoffen en spoorelementen, die voor een gezonde huid heel belangrijk zijn. EPIGRAN staat sinds tientallen jaren als straktrekkende, stimulerende, gladstrijkende en verstevigende werkstof bekend. EPIGRAN heeft een hoog gehalte aan pathenol en allantoïne en de belangrijkste actieve inhoudsstoffen zijn vitame E, vitamine F, magnesium, calcium en zink.

De hoogwaardige tarwekiem olie van DR.GANDEL staat wereldwijd bekend om zijn hoge gehalte aan vitamine E. Sinds ruim 60 jaar wordt deze kostbare olie om zijn eersteklas huidverzorgende eigenschappen gewaardeerd. Bij ELEMENTS OF NATURE is de tarwekiemolie een onmisbare werkstof.

Epigran, tarwekiemolie en de actieve stoffen daarvan zijn de voornaamste werkstoffen van deze productserie en garanderen samen met andere beproefde werkstoffen uit de natuur in deze moderne formuleringen optimale irritatievrijheid en werking.