bindweefselmassage en facelifting massage

Huidverbeterende massage technieken bij Huid&Kruid beautysalon!   

Bindweefselmassage:                                                                               

Deze intensieve massage heeft als doel het verbeteren van de huidstructuur.

De cellen in de huid worden aangezet tot vernieuwing van de huid en de daarmee samenhangende versteviging. De fibroblasten in de huid worden getriggerd waardoor er collageen en elastine wordt aangemaakt! Tijdens de bindweefselmassage neemt de drainage van de lymfe toe en dit leidt tot een betere afvoer van afvalstoffen.

Het beste resultaat boek je met een kuurvorm, het weefsel wordt soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uit zien. De doorbloeding wordt beter en afvalstoffen worden  beter afgevoerd.

Bindweefselmassage treatment bestaat uit: reiniging, bindweefselmassage gelaat en verzorgende dag-/nachtverzorging.  43€ (30 min). In kuurvorm (wekelijks) de 6e gratis!

Facelifting massage:

Deze massage zorgt ervoor dat het verouderingsproces in het gezicht minder snel verloopt door middel van acupressuur massage technieken. De massage helpt de spieren te ontspannen en afvalstoffen te verminderen. De conditie van de huid verbeterd en de huid wordt weer soepeler. De huid elasticiteit vergroot waardoor de huid wordt gelift.